Kos
A hétvége zsúfolt. Meglátogatja olyan barátja, akinek mindig nagyon tud örülni. Többen közelebbi kapcsolatba szeretnének önnel kerülni.
Bika
Szabadidős programokba veti magát bele. Kellemes meghívást kap, s úgy érzi, hogy ez megér annyit, hogy fitten, elegánsan jelenjen meg.
Ikrek
Régi barátja izgalmas híreket és pletykákat mond. Remekül elbeszélgetnek, és újításokat terveznek. Elhatározzák, hogy részt vesznek egy sokat ígérő pályázaton.
Rák
Beáll a krach. Egy kicsit óvatosabbnak kellett volna lennie. Nem kellett volna minden titkát megosztani vélt bizalmasával.
Oroszlán
Kétségei támadnak a jövőt illetően. Takarékoskodni kezd, hogy öreg napjaira legyen miből gazdálkodnia.
Szűz
Megértő és gyengéd. Párkapcsolata még szorosabbá válik, mert kiderülnek társa eddig rejtve maradt értékei.
Mérleg
Művészi vagy más alkotótevékenységben megmutatkozik a tehetsége. Különféle környezetben feltalálja magát, könnyen szót ért mindenkivel.
Skorpió
Párja visszatérő gondokkal küzd a munkakörében, és ez kihat önre is. Próbálja legalább e szép hétvégén elterelni a gondolatait. Menjen ki a szabadba!
Nyilas
Sok apró-cseprő tennivalót kell elvégeznie a hétvégén. Lót-fut. Lehet, hogy csak rendet kellene tennie maga körül?
Bak
Rettenetesen meglepődik, amikor feltűnik valaki a múltjából, akit már el is felejtett. Lehet, hogy álmában is megjelent az illető, és még mindig vannak lelki érzelmek?
Vízöntő
Mostanában élvezi a társaságot, hív vendégeket vagy elfogadja a meghívásokat még akkor is, ha ez pénzbe és fáradságba kerül. A tavasz szerelmet ébreszt szívében.
Halak
Olyan társaságba kerül, ahol igazán jól szórakozik. Bekapcsolódik egy jótékonysági akcióba is. Szívesen segít, amiben tud, hadd profitáljanak belőle.

Megosztom!
|