Amennyiben a járművünkön horpadás keletkezik úgy első lépésként az autónkat elvisszük egy átvizsgálásra, mellyel a szakemberek megállapítják, hogy milyen minőségűek, mennyire mélyek és hogyan javíthatók. Néhány perc után kiderül, hogy fényezés nélkül javítható-e az elem. Az esetek 80-90 százalékában nem kell festeni az elemet a javítás után mondta vendégünk.

A javítás horpadásonként pár ezer forintos összeget jelent, és a munkálatok gyorsan elkészülnek. Legtöbbször a horpadással együtt festékleverődés is keletkezik, ilyen esetben fényezésre is szükség van. Apróbb, tompább eseteknél fényezés nélkül javítható a horpadás.

A jégkáros autóknál rengeteg apró horpadás keletkezik a fényezésen, és ezek általában nem járnak festékleverődéssel, így ezzel az új technikával könnyedén ki lehet javítani. Casco esetében a biztosítók támogatják a munkálatokat, amennyiben nincs, úgy minden esetben egyedi árajánlatot adnak. Az elképzelések és az árak általában találkozni szoktak.

Ha vendégünktől Ön is kérdezne, megteheti Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 178. szám alatt vagy érdeklődhet telefonon, a 62/535-700-as számon, illetve Szegeden, a Dorozsmai út 9. szám alatt, telefonszám: 62/551-700. Olasz Mónika