A Rádió 7 kisteleki Napraforgó műsorában az asztrológiai és spirituális tanácsadó, szellemgyógyász mester kifejtette: a Bika havába léptünk, a Bika jegyű ember szereti a rendszerességet. Ebben az időszakban jó alkalom lesz arra, hogy minden dolgot megszilárdítsunk, munkás időszak lesz.

Így a hó elején a Jupiter-Mars együttállása nyugtalanná tehet bennünket. Gyorsan jöhetnek a konfliktusok, de gyorsan le is tudjuk rendezni a dolgokat, de azért alapvetően törekedjünk a békére!

Végig erős hatása lesz a Vénusznak, ez a szépségre való igényünket erősíti. A kapcsolati rendszerünk rendbe tételére is jó alkalom lesz a hónap. 6-15-ig meg kell erősíteni kapcsolatainkat, a munkahely-váltásra kiváló időszak. 15.-étől kicsit enyhül már ez a viszályosabb időszak.

A növő Hold az Ikrekben jár május 5-7-ig, ez a kertészkedésre és a vitaminbevitelre is nagyon jó, valamint kapcsolatok felvételére. 18.-án lesz telihold, akkor óvatosabbaknak kell lennünk, de 19-től az elengedésre, régi dolgaink lezárására koncentrálhatunk.