Az esős időben a srácok sokat küzdve, helyenként szép és tudatos játékkal, igazi csapatmunkával az `A` csoport élén zártak. Így elődöntött játszhattak a `B` csoport 2. helyezettjével. Az elődöntőben is jól küzdöttek a fiúk, de sajnos az idősebb és fizikálisan jobb Kondorosiak ellen nem tudták megszerezni a győzelmet, pedig több ígéretes helyzet is adódott a mérkőzés során, de már látszottak a fáradság jelei a játékosokon, így kimaradtak azok. A vereség után, a csapat a harmadik helyért játszott a csoport meccsek során legyőzött Medgyesegyháza csapatával. A mérkőzés nem kezdődött a legjobban, a Medgyesegyháza szerezte meg a vezetést, de a Mocorgók gyorsan válaszoltak a kapott gólra, előbb egyenlítve, majd átvéve a vezetés, később megerősítve azt. A mérkőzések 2X10 percesek voltak, tehát 100 perc játék után a Mocorgó FC U11 korosztálya, megszerezte a szabadkígyósi II. Majális Kupa 3. helyét. Külön kiemelni nem érdemes senkit, hiszen mindenki kellő alázattal és odaadással játszotta végig a tornát fogalmazott Sebestyén Tamás a gárda edzője.

U11 korosztály
Csoport meccsek:

`A` csoport
Mocorgó FC – Mezőhegyes 3:2
Békéscsaba Előre – Mocorgó FC 1:5
Mocorgó FC – Medgyesegyháza 9:1

Csoport tabella
`A`
1. Mocorgó FC 3 3 0 0 9 17:4
2. Medgyesegyháza 3 1 1 1 4 6:12
3. Mezőhegyes 3 1 0 2 3 4:6
4. Békéscsaba Előre 3 0 1 2 1 5:10

Elődöntők:

Mocorgó FC – Kondoros 2:3
Békéscsaba UFC – Medgyesegyháza 3:1

3. helyért:
Mocorgó FC – Medgyesegyháza 3:1

1. helyért:
Békéscsaba UFC – Kondoros 3:1

Végeredmény:

1. Békéscsaba UFC
2. Kondoros
3. Mocorgó FC
4. Medgyesegyháza
5. Szentes
6. Mezőhegyes
7. Békéscsaba Előre
8. Szabadkígyós

Gólkirály: Mihály Endre (Mocorgó FC) 12 góllal.

Csapattagok:
Kallai Zsolt, Barna Máté, Ugrai Bendegúz, Belepotoczky Sándor, Pálinkó Tamás, Mihály Endre, Kallai Dániel, Korom Olivér.

Az U 9-es fiatalok is az elődöntőben botlottak, akik aztán a harmadik helyen zártak. Ebben a korosztályban Gyovai Dánielt választották meg a torna legjobb kapusának. A legfiatalabbak, vagyis a hétévesek a negyedik helyen végeztek tájékoztatta lapunkat Gyarmati Mihály, a Mocorgó FC elnöke.