A látványkoncertről, zenéről és családról is faggattuk Rákász Gergelyt a délutáni Kívánságműsorban, aki elárulta, hogy nem mindennapi élményben lesz része annak, aki ellátogat május 26-án a Fekete Sas Rendezvényházba. Nemcsak a hangok fognak szerepet kapni az előadáson, mert a zenét színészi és táncjáték egészíti ki.

A vidám beszélgetés során kiderült az is, hogy miért pont az `Egy koncert kékben` nevet kapta az előadás. Vendégünk elárulta, hogy Strauss Kék Duna keringőjét, Gershwin Kék rapszódiáját és Ravel Boleróját is hallhatják majd a májusi koncerten.

Rákász Gergely nem az egyetlen művész a családban, hiszen testvére Dániel világhírű táncos, aki most New Yorkban játszik. Sajnos csak ritkán tudnak találkozni, de a premierekre igyekeznek ellátogatni. Ezután sem engedtük el könnyű szívvel a neves zenészt, hiszen mindenki szeretett volna egy egy közös képet, amit nagy örömünkre meg is kaptunk.

A május 26-i koncertre jegyek elővételben a Sárkány Sport Játék és Ajándékboltban, illetve a Szuperpress irodában kaphatóak.Nagy Ágnes