Április 25-én, hétfőn elrejtünk 200 darab csokitojást. Hogy pontosan hol, az a Rádió 7 hétfői adásából kiderül! Önöknek csupán annyi a dolguk, hogy megkeressék azokat és hozzák be a Rádió 7 szerkesztőségébe, Hódmezővásárhelyen a Szabadságtér 71. szám alá.

A tojásokat hétfőn 12 óráig várjuk. Aki a legtöbb ilyen tojást behozza a szerkesztőségbe, az nyer 1 darab 30.000 forint értékű utalványt, aki a második legtöbbet, az 1 darab 20.000 forint értékű utalványt, aki a harmadik legtöbbet, az pedig 1 darab 10.000 forint értékű utalványt. Természetesen minden tojást megtarthatnak a nyertesek! A nyerteseket a délutáni Kívánságműsorban hirdetjük ki még aznap!

Az ajándékutalványokat a Bodrogi Építési- és Barkácsáruház ajánlotta fel, a 200 darab csokitojás felajánlója pedig a Belvárosi ABC és a Família ABC.

Természetesen Húsvét hétfőn nem maradhat el a locsolóvers-mondó verseny sem! A Rádió 7 műsoraiban elmondhatják kedvenc locsolóversüket, és még nyerhetnek is vele! A legjobb verselők közül kisorsolunk 5 darab, egyenként 4000 forint értékű ajándékcsomagot, amelyeket a KÉSZ-PÉNZ Kft. ajánlott fel!

Ne feledjék, Húsvétkor keressék a Rádió 7 csokitojásait, és mondják el kedvenc locsolóversüket és nyerhetnek!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kíván a Rádió 7 és a www.promenad.hu csapata!