A városi általános iskolás kosárlabda bajnokságot rendezték meg pénteken a Hódtói Sportcsarnokban, melyet a testnevelő tanárok bonyolítanak le a Kosársuli segítségével. Pénteken az alsó tagozatos fiatalok kezében pattogott a labda, ugyanis három korosztályban közel 100 gyerek vett részt a kupán. Négy iskola fiataljai voltak jelen, akik küzdöttek meg egymással, de nemcsak meccseket vívtak, hiszen dobóversenyt is rendeztek, hogy színesítsék a programot.
Immáron ötödik alkalommal rendeztük meg a tornát, de az idén még kétszer, vagy háromszor meg lesz tartva mondta el Szabó Attila, a Németh László Gimnázium és Általános Iskola testnevelő tanára, aki hozzátette, hogy ennek a kupának már hároméves hagyománya van. A szezon végén választjuk majd ki a legjobbakat, akik elkezdhetik majd ősszel az egyesületi munkát.
Szabó Dávid és Lakatos Roland a Németh László Gimnázium diákjai. A fiatalok már három éve kosaraznak. A sportban vezetem le a fölösleges energiámat tudtuk meg Dávidtól.
Krnács Bence, Zajcsek Patrik, Kiss Dániel és Olasz Ádám csapattársak. A srácok elmondták, hogy egyre jobb a csapat. Az elmúlt évben megnyerték az iskolás küzdelmeket, ugyanis minden alkalommal vándorkupát kapnak a győztesek és akihez a legtöbbször kerül az a csapat lesz a bajnok.

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN!