Kos
Rendkívül mozgalmas a mai napja. A fogyó Hold hatását használja arra, hogy minél előbb végezzen munkájával. Utána nyugodt lelkiismerettel szórakozhat.
Bika
Rengeteg meglepetést tartogat a mai nap, amikor is a Hold fogyatkozik. A hízelgő szavaknak ne higgyen minden esetben. Holnap óraátállítás lesz.
Ikrek
Az utolsó negyedben járó Hold fogyatkozik, ami önt aktivitásra, energiafelhasználásra ösztönzi. Holnap hajnalban ne felejtse el az órát átállítani.
Rák
A Rák jókedvű, mókás természetű, aki mellett sosem lehet unatkozni. Remekül kijöhet a párjával és a barátaival, ha őszinte lesz velük.
Oroszlán
Alig várja a nyarat? Hogy igazán jó legyen, takarékoskodnia kellene valamennyire. Egy hónap böjt, merészebb nyári kalandozás.
Szűz
Önbizalmát csökkenti a fogyó Hold. Ne legyen indokolatlanul féltékeny, mert megbántja vele a másikat, hozzá még kimutatja, hogy nem bízik benne.
Mérleg
Tele van lelkesedéssel. Javítja a kondícióját, hogy eséllyel küzdhessen az elkövetkező időszak megpróbáltatásaival.
Skorpió
Azt hitte, hogy nem érheti már meglepetés, de tévedett. A legnehezebb helyzetben is képes minden erejét az akadályok leküzdésére összpontosítani.
Nyilas
Alkudozásra, vásárlásra, utazásra alkalmas a hétvége. Párkapcsolatának ez a közös program új lendületet ad. Ne fukarkodjon!
Bak
A Bak-jegyben kezd fogyatkozni a Hold. Megfontoltan, higgadtan látja az eseményeket, amelyek ön körül történnek. Kitűzött céljait gyorsan eléri. Holnap óraátállítás.
Vízöntő
A fogyó Hold időszaka kitűnő a fogyókúra elkezdésére, vagy a betegségek eredményes kezelésére. Terveihez sikerül a környezetében dolgozókat megnyernie.
Halak
Testi-lelki megtisztulásra alkalmas a fogyó Hold időszaka. Igyekezzen csökkenteni az elvégzendő feladatait, hogy minél hamarabb lazíthasson.

Megosztom!
|