A GPS-rendszer oda-vissza kommunikációt tud biztosítani, ha bármilyen jelzés beérkezik, a diszpécser kontrollálni tudja, hogy kint a területen mely zónából milyen jelzés érkezett mondta a vendégünk. Hozzátette: a megbízhatóságát tekintve még a telefonvonalas kommunikációt is felülmúlja. A rendszer akkor is jelez, ha valamilyen oknál fogva a kommunikáció elmarad, folyamatosan életjelet küld magáról, és ha ez nem érkezik meg a központba, akkor azt hibajelnek kezelik.

Jelenleg az egyik legmegbízhatóbb rendszer hangsúlyozta a vendégünk, aki arról is beszélt, hogy minden rendszer befolyásolható valamilyen szinten. A GPS-rendszer a védett objektum értékeit figyelembe véve a legjobb minőségű kommunikációt tudja biztosítani olyan területeken is, ahol akár gyengébb térerő van.

A HÓDBIZALOM KFT. riasztórendszerek telepítésével, illetve kamerás videómegfigyelő rendszerek telepítésével is foglalkozik. A cég irodája Hódmezővásárhelyen a Rárósi út 16. szám alatt található. 24 órán keresztül bármikor elérhetőek az ügyfelek részére. Ha kérdése lenne hívja a 0662/222-383-as telefonszámot.