A férfi igazoltatásakor egy olyan vezetői igazolványt adott át a rendőröknek, ami valójában a felesége nevére szólt, csak a né toldatot lesatírozták a név mögül. A férfi ellen, mivel meghamisított közokiratot használt fel, eljárás indult.

Két idős ember szenvedett balesetet pénteken. Mindketten kerékpárral közlekedtek, egyikük könnyű, a másik férfi viszont 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A könnyű sérüléssel járó baleset reggel pár perccel fél 8 előtt történt Békésen. A 78 éves bácsi a József Attila utca felől a Piac tér irányába ment az Élővíz csatornán átvezető fahídon. A híd közepén meg szeretett volna állni, de ekkor elvesztette egyensúlyát és elborult. A bácsi megsérült, de állapota szerencsére nem súlyos. A másik baleset délelőtt történt Gyulán, a Juhász Gyula utcában. Egy 70 éves férfi elektromos biciklijével eddig tisztázatlan okból letért az útról, elborult és súlyosan megsérült. A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai pénteken előállítottak, és Gyulára, a Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállítottak egy férfit. A 60 éves szarvasi férfi ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot lopás miatt.
forrás: police.hu