Tárkonyos pulykaraguleves
Hozzávalók:
pulykahús
zöldborsó
gomba
tojás
tárkony
gyökér
sárgarépa

vöröshagyma
citromkarika

Ezeket összekészítve egy finom ragulevest kapunk mondta a vendégünk.

Töltött fasírt elkészítése:
A darált húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, fokhagymával ízesítjük. A közepébe főtt tojást teszünk, majd az egészet megsütjük. Kiss Imréné az ételhez a hasáb burgonyát és a befőttet ajánlotta.

Desszert: Erzsi kocka
Hozzávalók:
90 dkg liszt
30 dkg cukor
25 dkg zsír
1 pohár tejföl
3 tojássárgája
1 csomag sütőpor
másfél dl tej

Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, és három lapot sütünk belőle. Tölteléknek egy darab lapot összetörünk, és cukros tejbe áztatjuk. 15 dkg porcukrot, 3 evőkanál baracklekvárt és fél dl rumot keverünk hozzá. Egy evőkanál kakaóport és egy csomag margarint kikavarunk, majd az egészet a tésztára kenjük. A kakaós krémet alulra, az áztatott tésztás, porcukros, lekváros, rumos masszát pedig a kakaóra kenjük. A legtetejére csokimáz kerül, melyet kókuszreszelékkel megszórunk.

Jó étvágyat kívánunk!