A hétvégén rendezték a fedett pályás ifjúsági és junior országos bajnokságot. A K`Art-Hódiák ugyan csak öt fővel indult, mégis nagyon szép eredményeket értek el.
Krucsai Zsanett öt számban indult. Bár az első számában -hármasugrás- nem sikerült érvényeset ugrania, de ezt követően kimagasló eredményeket ért el. Az első napon még magasugrásban állt rajthoz, ahol egyéni – ami egyben városi- csúccsal,167cm-rel a dobogó harmadik fokára állhatott. A 60 méteres síkfutás döntőjében a 6.helyen ért célba. A második nap a 60 méteres gátfutásban esélyeshez méltóan, ranglistavezetőként- megnyerte a döntőt!
Fő számában, a távolugrásban hatalmas versenyt vívtak, s a 4. kísérletével az élre ugrott, s az 583 cm-es eredménye újabb egyéni csúcsot jelentett számára!
Losonczi Gábor ezüstéremmel gazdagodott az ob-n. Távolugrásban nem sokkal elmaradva legjobbjától 672 cm-rel a 2. helyen végzett. Sajnos magasugrásban nem sikerült a titkon remélt egyéni csúcs.180cm-es eredménnyel a 4. helyet szerezte meg.
Tóth Ibolya a juniorok mezőnyében kétszer is bronzérmet akasztottak a nyakában.1500m után 3000 méteren is 3. lett.
Albert Violetta az ifi súlylökésben 10. helyezést ért el. Dezső Viktor 60 méteres síkfutásban és távolugrásban indult, de nem sikerült döntőbe jutnia.
Az atléták felkészítői: Héjja Antal és Neményi Béla