Interjúnk során megtudtuk, hogy hódmezővásárhelyi fellépésére egyedül érkező előadóművész elsősorban Föld szélén, közepén című új lemezét mutatja be, azonban felcsendül több régi albumáról származó dallam is, hiszen a közönségnek több kedvence is ezeken a lemezeken található meg.

A cd tavaly év végén jelent meg, melyről St. Martin a következőképpen nyilatkozott portálunknak: `Ez életem legjobb albuma.`. A zeneszerző szerint az ember egy bizonyos idő után beérik, lemeze ezért válhatott ilyen kiemelkedővé. Ezt közönsége is megerősítette, hiszen három hét alatt az album sok példányszámú eladása miatt, a kiadója aranylemezzel jutalmazta az előadóművészt. Mint megtudtuk, St. Martinnak az igazi zsűri a közönség, számára a legnagyobb elismerés a teltházas koncert, de örül szakmai kollégái véleményének is.

Az előadóművész elmondta, hogy ritkán visz fellépéseire magával vendégeket, kivéve nagyobb események alkalmával, azonban az utóbbi időben több koncertjén is fellépett vele fia, aki tehetséges énekesnek mutatkozik. Norman több lemezén is énekelt már, a Föld szélén, közepén című albumán egy a Rómeó és Júlia musicalből származó fohászt ad elő.

Beszélgetésünk végén szó esett a zenéihez készült videóklipekről is, amiről St. Martin elmondta, hogy új albumának két számához forgattak filmet. Az egyik ilyen, a vörösiszap tragédiát feldolgozó videó, amellyel kapcsolatban kiderült, hogy új lemezének bevételét a katasztrófa által sújtott településeknek ajánlotta fel. A másik videóklip a Keserédes Szamba számához készült, ami igazi retro hangulatot idéz.

Megosztom!
|