A Rádió7 háromhetes nyereményjátéka 2011. január 24-én kezdődött. A válaszokat beküldők között szombatonként (január 29., február 5., február 12-én) a Kívánságműsorban sorsoltuk ki a heti nyereményeinket, egy-egy 3.000 forint értékű tárgynyereményt, amelyet az Édes Otthon Ajándék- és Lakberendezési Üzlet ajánlott fel.
A főnyereményt Szabó Mihály, a Best Western Hotel Ginkgo Sas Szálloda igazgatója adta át a szerencséseknek. Az igazgató tájékoztatta a fiatalokat arról, hogy az este egy gyertyafényes, pezsgős vacsorával kezdődik, amelyet a lakosztályban vagy az étteremben szolgálnak fel igénytől függően. A vacsora után a szállodában tölthetik az éjszakát és a szálloda szolgáltatásait (fitnesterem, szauna, infrakabin) is igénybe vehetik. A kényeztetés ezzel még nem ér véget, hiszen másnap reggel egy kellemes reggelit is eltölthetnek a szállodában.

Gilinger Aliz és Laczi Zoltán 2009. december 22-e óta egy pár. Aliz egy utazási iroda marketing munkatársaként, míg Zoltán egy hulladékszállító cég műszaki igazgatójaként dolgozik, és amikor csak idejük engedi a Rádió7-et hallgatják, főként a Kívánságműsort és a Humorperceket szeretik Aliztól megtudtuk, sms-ben és e-mailben is játszott, közös fotót küldött, valamint megírta, hogy december 22. az évfordulójuk napja. A február 14-i sorsolást Aliz édesanyja hallotta – aki az információkról rendszeresen a Rádió7-ből értesül és játszani is sokat szokott – és azonnal értesítette a lányát. A fiatalok elárulták: nagyon örültek és meglepődtek, hogy ők azok a szerencsések, akik egy romantikus éjszakát tölthetnek el Hódmezővásárhely egyetlen négycsillagos szállodájában. A beszélgetés során az is kiderült, hogy Zoltán érdeklődik a rádiós szakma iránt, ezért nagy lelkesedéssel figyelte a szerkesztőségünkben zajló munkát.
Kodácz Csengele, a Rádió7 programigazgatója is gratulált a szerelmespárnak. A programigazgató elmondta, rengetegen játszottak a romantikus éjszakáért, a hallgatók SMS-ben, e-mailen és Skype-on is írhattak a játékra, valamint fotókat is küldhettek. Csengele köszönetet mondott a Rádió7 nevében a játékot támogató Best Western Hotel Ginkgo Sas Szálloda igazgatójának, Szabó Mihálynak.

A nyertesektől megtudtuk, az elfoglaltságaik miatt március végén vesznek részt a romantikus éjszakán, amelyről természetesen a Rádió7 hallgatóinak és a www.promenad.hu olvasóinak is beszámolunk.