Hozzávalók:
6 szelet hús (karaj, pulyka- vagy csirkemell)
6 szelet gépsonka
6 szelet füstölt sajt
6 db csirkemáj
sütőmargarin

ételízesítő
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
kakukkfű
őrölt fehér bors
2-3 dl tejszín
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk őrölt borssal. Ezután mindegyik húsra teszünk 1 szelet sonkát, arra 1 szelet füstölt sajtot, majd ráhelyezzük a csirkemájat, felgöngyöljük, hústűvel, vagy fogpiszkálóval átszúrjuk, hogy sütés közben ne nyíljon szét.

Egy tepsit kikenünk margarinnal, majd egymás mellé helyezzük benne a hústekercseket. Megszórjuk ízlés szerinti fűszerekkel, aláöntünk tejszínt, és alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 1 órán át pároljuk. Végül a fóliát levéve szép pirosra sütjük.