A taekwondósok két arany, három ezüst és két bronzérmet szereztek Németországban, mellyel elégedett volt Máté Gergő mester, aki testvérével, Zsolttal készítette fel a fiatalokat. Az utazás előtt egy héttel 5 napos edzőtáborban vettek részt a versenyzők, akik délelőtt és délután is edzettek, naponta háromszor tréningeztek. Gergő az éterben mondott köszönetet a gyerekek iskoláinak, illetve a szülőknek, hogy biztosították a nyugodt felkészülést.
Az egyesület gyermek válogatottja egy új kezdeményezés, melyben a legjobb eredményeket elért fiatalok kerültek, de ez a keret nem kötött, így aki jól teljesít az bekerülhet derült ki a műsorban, ahol az is elhangzott, hogy a serdülőknél és az ifjúságiaknál is szeretnének válogatottakat kialakítani.
Béla nem tudott dobogóra állni, ami miatt kicsit szomorú is volt, de továbbra is keményen edz majd és ki tudja, lehet jövőre az első helyen végez. Ábel aranyéremmel érkezett hozzánk, amit természetesen meg is örökítettünk, valamint Béla segítségével, aki nagyon szeret rajzolni még a vendégkönyvünkbe is belekerült az érem.

Küzdelem kategóriában:
Dezső Ábel 46 kg I. hely
Máté Mirabella 26 kg II. hely
Csuka Gábor 44kg II. hely
Faragó Vivien 44 kg II. hely
Faragó Rajmund -46kg III. hely

Formagyakorlatban:
Faragó Vivien I. hely
Bán Péter III. hely

Edzők: Máté József, Máté Gergő, Máté Zsolt.