A háromhetes nyereményjáték 2011. január 24-én kezdődött és február 14-én végződik. Figyeljék a Rádió 7 műsorait, hiszen minden héten más kérdésekre várjuk megfejtéseiket!

A nyertesek között szombatonként (január 29., február 5., február 12-én) a Rádió 7 Kívánságműsorában sorsoljuk ki heti nyereményeinket, egy-egy 3.000 forint értékű tárgynyereményt, amelyet az Édes Otthon Ajándék- és Lakberendezési Üzlet ajánlott fel!
A háromhét alatt játszó hallgatóink közül Valentin-napon, azaz február 14-én, a Kívánságműsorban sorsoljuk ki 50 000 Ft. értékű főnyereményünket, egy romantikus éjszakát, amelyet Hódmezővásárhely első és egyetlen négycsillagos szállodájában, a Best Western Hotel Gingko Sasban tölthetnek el.
Az este egy gyertyafényes, pezsgős vacsorával kezdődik, amelyet a lakosztályban vagy az étteremben szolgálnak fel igénytől függően. A vacsora után a nyertes pár a szállodában töltheti az éjszakát és a szálloda szolgáltatásait (fitnessterem, szauna, infrakabin) is igénybe veheti. Ezzel még nem ért véget a kényeztetés, hiszen másnap reggel egy kellemes reggelit is elkölthetnek a szállodában.

Nem kell mást tenniük, mint figyelniük a Rádió 7-ben feltett kérdésekre, azokra válaszolniuk e-mailen, sms-ben, vagy skype-on és már minden megvan ahhoz, hogy nyerjenek!