A vadpörköltek egyik elengedhetetlen összetevőjéből, a vörösborból természetesen a főzőmestereknek és segítőiknek is jutott, így az idő teltével egyre jobb lett a hangulat a kulturális központ előtti téren. Természetesen azok sem maradtak program nélkül, akiknek nem volt tennivalójuk a bográcsok mellett. A főzőhelyek mellett felállított sátorban Bede Róbert mesterszakács aki egyben a verseny zsűrijének elnöke is volt tartott bemutatót, a házigazda intézményben pedig a Horgász és Vadász Napok több kiállítása, valamint vásár várta az érdeklődőket. Az őzfőző megmérettetés különdíját a Kecskeméti Est csapatának raguja nyerte. A harmadik helyet a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ, a másodikat a Bács-Kiskun Megyei Vadászkamara, az elsőt pedig a Progresspol főzőinek pörköltje érdemelte ki. A többi résztvevő köztük a Kecskeméti Lapok csapata emléklapot vehetett át. forrás: kecskemetilapok.hu