A vendégünk elárulta: a fehérneműk, a pizsamák és a harisnyák esetében is egyre divatosabb a csíkos, a kockás, a pöttyös és a virágos minta, mely minden korosztály számára tökéletes választás lehet. A harisnyák között találhatunk vékonyabb és vastagabb fazont, színben és méretben többfajta változatban.

A fehérneműk vásárlásakor választhatunk selyemből, szaténból, pamutból és csipkéből készült melltartókat, szintén többféle színben és méretben. A báli szezonban egyre többen választják a pánt nélküli darabokat és a zselés melltartókat, melyek a mindennapos viselésre is alkalmasak mondta az üzlettulajdonos.

Az üzletben különleges alkalmakra is találhatunk darabokat, így különféle jelmezeket, melyek között a legkeresettebb a nővérke kosztüm tudtuk meg Nagy-Benkő Sárától, aki arról is beszélt, hogy nagyon kedvelt még az erotikus fehérnemű és az ehető férfi vagy női tanga is.

Ha Önök is vásárolnának egy szép fehérneműt vagy egy jelmezt, hogy meglepjék a kedvesüket, azt megtehetik Hódmezővásárhelyen, a Teleki és a Kinizsi utca kereszteződésében, a társasházaknál, ahol február 14-én, Valentin-napon hatalmas akcióval kedveskednek a vásárlóknak. Nyitva tartás: hétköznap 10 órától 17 óráig, szombaton 9 órától 12 óráig. Érdeklődhet telefonon is, a 0630/545-96-03-as számon.