Január 9-én, vasárnap 17 óra 30 perctől 19 óra 30 percig csak a hölgyeké lesz a T&M Sport Fitness Stúdió. Két óra, ahol semmi sem kötelező, a késés megengedett és a férfiak kizárva. Egyedül az elhatározás a fontos, a kor nem számít mondta Tarján Lajos.

Rá kell jönni arra, hogy nem félni, hanem cselekedni kell. Az esten a mozgás mellett a lelki egyensúlyra is nagy figyelmet fordítanak. A mozgást sosem késő elkezdeni, az a legrosszabb dolog, ha nem teszünk semmit hangsúlyozta a vendégünk, aki arról is beszélt, hogy a mozgás és a légzés nagyon fontos. Arra a kérdésre, hogy hogyan néz majd ki az este Tarján Lajos elmondta: megérkeznek a hölgyek, és a bevezetés után Fekete Edittel, a Yin-Yang Klinika tulajdonosával közösen a légzés és a mozgás fontosságára hívják fel a figyelmet, hogyan lélegezzünk úgy, hogy minél kevésbé legyünk idegesek, stresszesek. Ezt követően bemutatják a stúdiót, azokat az eszközöket, melyekkel dolgozni fognak. Az öltözetnél az a legfontosabb, hogy minél kényelmesebb legyen.

Egy titkos társaság vasárnap este, ahol bátran lehet beszélgetni a mindennapi gondokról, problémákról, és meg is lehet tőlük szabadulni. `Szeretni kell magunkat!` A legtöbben ki sem merik mondani, pedig ha megtanuljuk becsülni és szeretni magunkat, ez látszani is fog rajtunk, és ezt át is tudjuk adni másoknak. Sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk a mozgás és a légzés által, ennyi kikapcsolódás mindenkinek jár.

Tarján Lajos elmondta: az első alkalommal egy új eszközt is bemutatnak, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az izmok stabilitását is fejleszteni lehet. Ez nem más, mint a TRX. A hatása már egy alkalom után is érezhető, a sikerélmény garantált, de akarat nélkül semmi sem sikerül jelentette ki a T&M Sport Fitness Stúdió vezetője.

Ne feledjék! 2011. január 9., vasárnap 17 óra 30 perctől 19 óra 30 percig Hódmezővásárhelyen, a Táncsics Mihály utca 29/A szám alatt a T&M Sport Fitness Stúdióban.