Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért a Szolnoki Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében indított eljárást. Az ismeretlen férfi személyazonosságának megállapítása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A férfi személyleírása: 50-60 év közötti, 165 cm magas, sovány testalkatú, kb. 60 kg testsúlyú, fehér bőrű férfi, haja, szakálla, bajsza erősen őszes. Jobb felső fogsorának 1-es metszőfoga sárga rézszínű fogpótlással volt ellátva. Ruházata: a férfi barna színű dzsekit viselt szürke béléssel, alatta szürke-kék színű kockás mintájú polár anyagú, cipzáras nyakú pulóvert, az alatt pedig szürke színű pulóvert, valamint szürke színű rövid ujjú pólót, bal mellén Overdrive Blue Jeans márkajelzéssel. A férfi fekete melegítő alsót, alatta szürke színű jégeralsót, lila zoknit, és egy fekete, kopott, 41 méretű bakancsot viselt, a cipő nyelvén Details Express márkajelzéssel.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján felismeri az elhunyt férfit, jelentkezzen a szolnoki Rendőrkapitányságon személyesen vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámokon, vagy a legközelebbi rendőrnél.Forrás: