Az Arany Boci Termékcsalád a Vásárhelyen december 21-től működő tejüzem terméke tudtuk meg Halász Imrétől. Tej, túró és különféle ízesítésű sajtok vannak a palettán, az utóbbiak akár rántva magában, akár pizza, tészta ízesítésekor is nagyon finomak. A fokhagymás, füstölt fokhagymás, köményes, sonkás sajtok mellett található chilis ízesítésű is, melyet egyre jobban megkedvelnek, akik kóstolják. Önmagukban is nagyon jól fogyaszthatóak, a sajt ízén kívül is jó zamatot adnak.

Korábban voltak hírek az Arany Bocival kapcsolatban, melyek a gyártás megszüntetéséről szóltak. Halász Imrétől megtudtuk: a termékkel nem akadt semmi gond, az üzemnek nem volt engedélye. Ahol bérgyártották a terméket, azt is felszámolták, ebből adódott a probléma. Most azonban Vásárhelyen épült egy új üzem, melyet napi 1600 tehén lát el. Ez naponta olyan 25-30 ezer liter tejet jelent.

A termelésben azért látják a jövőt tette hozzá , mivel a szarvasmarha ágazatot és az azzal járó nehéz munkát egyre kevesebben vállalják fel, a termékre viszont szükség van. Kiskereskedelmi bolthálózaton keresztül szeretnék a termékcsaládot a lakossághoz eljuttatni, mely elég jól behálózza Vásárhelyt és vidékét is. Jó minőségű terméket szeretnének forgalmazni, semmiféle adalék- vagy kiegészítőanyagot nem használnak. Mint mondta, nyugodt lélekkel adja mindenkinek.

Megosztom!
|