Az Esztétika Testkezelő Szalon tulajdonosa elmondta: ennek a terápiának a lényege, hogy a tengerből nyert hatóanyagokkal kezelik a testet a bőrön keresztül. A hölgyek megszépülését szolgáló testkezelés során a problémás területekre (comb, has, csípő) koncentrálnak, azokra a helyekre, ahová a salakanyagok rakódnak.
Vendégünk három fő szakterülete a méregtelenítés, a feszesítés és az intenzív alakformálás. A kezelés egy beszélgetéssel, valamint a testfelület vizsgálatával kezdődik. Az elérni kívánt hatástól függően különböző programok vannak.
Az egyik program például tengerí sóval történő bőrradírozással indul, majd a vendég kozmetikai fóliával bebugyolálva, meleg takaróval letakarva pihen 20-25 percig, végül nyirokkeringést serkentő masszázs zárja a kezelést.
De létezik például kéthetes intenzív báli program is, amely 2 feszesítő és 2 ultrahangos bőrtápláló kezelésből áll, plusz ajándék csokimasszázsból.
A bőrbetegségek és a terhesség a thalasso terápiás készítmények használatát kizárják, de a masszázs a kismamáknak is megengedett, és a karcsúsító program a szoptatás után kismamáknak is ajánlható.
A kezelések masszírozó ágyon történnek, és a bőrön használt anyagok nagy része felszívódik, a visszamaradó rész lemosható.
Kokovai Péter