A kedd esti műsor címe, a Hangerőmű volt a helyes megfejtése a játéknak. Székelyné Molnár Magdolna most először vett részt a rádió játékaiban, és máris szerencsével járt. Karácsonykor az ünnepi ebédre már ezzel az étkészlettel terít. Sűrű lesz az ünnep, hiszen amellett, hogy ők is mennek vendégségbe náluk is töltenek a gyerekek három-négy napot.

Nagyon szereti hallgatni Égető Gyulát és Kodácz Csengelét, így talán nem véletlen, hogy a Szőttes mellett a Szívküldi a kedvenc műsora. Magdolna emellett a közéleti műsorokat, így a Napraforgót és a jogi tanácsadást is rendszeresen meghallgatja. Kiemelte azt is, hogy rokkantnyugdíjas édesanyja a Rádió7 műsoraiból tájékozódik a hírekről, információkról.

Székelyné Molnár Magdolna azt is elmondta nyereménye átvételekor, hallgatta a délelőtti szülinapi műsort is, és azt kívánja: 2011-ben sikerüljön elnyerni a műsorszórást a rádiónak, hogy minél több ember hallgathassa a kedves és segítőkész műsorokat. Emellett mindenkinek kellemes ünnepeket kíván szerencsés hallgatónk!

Megosztom!
|