Böngészőinkbe néhány mozdulattal beállíthatjuk, milyen oldal nyíljon meg elindításukkor. Van, aki valamelyik népszerű hír site-ot választja, a technika iránt rajongók mondjuk a techline.hu-val indítanak, a sokat `kommunikálók` viszont gyakran valamelyik levelezőrendszert állítják be kezdőoldalnak.
Aki viszont úgy dönt, hogy a nem túl ismert Kadaza oldalt állítja be kiindulásnak, egészen egyedi, abszolút az érdeklődési körének megfelelő startoldalhoz jut, igaz, a magyar site-ok ezúttal nem rúgnak labdába.
Mindenekelőtt állítsuk be a Kadazát kezdőoldalnak, azaz írjuk be, hogy www.kadaza.com, mégpedig Chrome-ban: csavarkulcs ikon/Beállítások/Alapok/Kezdőoldal; Firefoxban: Eszközök/Beállítások/Főlap/Kezdőlap; Internet Explorerben: Eszközök/Internetbeállítások/Általános/Kezdőlap.

Ha ez megtörtént, és újra elindítjuk a böngészőt, akkor egy színes startoldalra jutunk, ahol egy 24 kockából álló téglalapban máris kéttucatnyi oldalajánlatot kapunk, köztük a legismertebb külföldi oldalakkal, olyanokkal például, mint Youtube, Facebook, Google, CNN, Twitter, Flickr. A mátrix bal oldalán témák szerinti csoportosítást találunk. Így ha például egészségügyi témák iránt érdeklődünk, csak kattintsunk a Health&Beauty pontra, s a mátrix 24 kockája (oldala), azonnal kicserélődik ugyancsak 24, ám ezúttal a szépség és az egészség témakörébe tartozó oldalra. Ilyen, témák még a fotó, a hírek, az utazás, a mozi és tévé, az ételek és főzés, a játékok stb.

Akármelyik témára kattintunk további altémák jelennek meg a mátrix jobb oldalán, a játékoknál például 16 újabb altéma (pl. kártyajátékok, játék hírek, puzzle stb.), s természetesen minden altémához újabb 24 oldal tartozik. Óriási választék, különösen ha azt is figyelembe vesszük, hogy gyakran gyűjtőoldalakra kerülünk.
És még ez messze nem minden! Ugyanis ha bal oldalon a More feliratra kattintunk, ábécérendbe soroltan számtalan újabb témára bukkanunk, témánként továbbra is 24-24 site-tal.

Ha most visszatérünk a Home feliratra, jobb oldalon felül 3 új opció jelenik meg. A Share feliratra kattintva megoszthatjuk összeállításunkat, a Settingsnél színesebbé varázsolhatjuk az oldal küllemét, míg a Customize pont tartogatja azt a lehetőséget, hogy oldalakat cserélgessünk a mátrixban. Ha ugyanis ide kattintunk, kis Edit ikon jelenik meg minden négyzeten. Erre klikkelve cserélhetünk, azaz választhatunk a rendszer által felajánlott ugyancsak népszerű oldalakból.

Kellemes ráadás, hogy tulajdonképpen még egy `kezdőoldalt` kapunk, mátrixunk felett ugyanis ott csücsül a Google keresőmezője, de persze a már említett Settings opciónál ezt is lecserélhetjük.

Forrás: techline.hu