Nagy Feró kiakadt pártfogoltja, Wolf Kati múlt heti kiesésén. A legidősebb mentor neheztel Geszti Péterre, amiért a nézőkre bízta a döntést, holott borítékolható volt, hogy egy fiú és egy lány párbajából az utóbbi kerül ki vesztesen.

Wolf Kati kieséséhez nem akarok semmit hozzáfűzni, mert akkor azt kellene mondanom, hogy ebben az országban csak botfülűek ülnek a tévé előtt. Pedig ez nem így van. Valószínűbb, hogy a lányok aktívabban szavaznak, mint a fiúk. Ők csak isszák a sörüket a tévé előtt ülve, oszt` maguk elé motyogják, hogy Kati a legjobb méltatlankodott Feró. De ez nem elég! A jövőben ki kell állniuk a kedvenc versenyzőjükért, ha az nő!

A mentor azonban nem bízná csak a férfiak döntésére az egyetlen állva maradt lány, Veca sorsát. Szabálymódosítással akarja versenyben tartani.

Azt ajánlottam az X-Faktor szerkesztőinek, hogy vezessük be a pozitív megkülönböztetést. Minden lányra leadott szavazat kettőt érjen. Mert azt nagyon nem szeretném, ha az utolsó három körben lány nélkül maradnánk. Persze a szerkesztők hallani sem akarnak az ötletemről.

A műsor kreatív producere, Herman Péter nem veszik figyelembe Feró javaslatát.
Ilyen szabályt nem lehet hozni, hiszen a nemek egyenlőek. Imádom Ferót, mert óriási igazságérzete van. Látszik, hogy nemcsak zsűritag, hanem igazi mentor, aki érzelmileg is kötődik a versenyzőkhöz. De nekünk, szerkesztőknek az a feladatunk, hogy hideg fejjel és érzelemmentesen csináljuk végig a műsort. Azt, hogy a női szavazók vannak többen, nem tudjuk biztosan, csak sejtjük, hogy ezért van még versenyben ennyi jóképű fiú. Azonban nem törvényszerű, hogy a hölgyek csak a férfiakra szavazzanak.

Miért ne lehetne egy `nők a nőkért` mozgalom, amely Janicsák Vecának kedvez? vetette fel a producer. Persze Feró sem csak a lányoknak drukkol, s reméli: saját versenyben maradt mentoráltja, Vastag Csaba sem fog párbajozni a következő adásban.

Forrás: Bors