A szervezetünk vashiányát a laboratóriumi vizsgálatok lehet, hogy ki sem mutatják. Ez azért lehetséges mint mondta a Kisfaludy Egészségház ügyvezetője mert vashiányról a sejtszinten beszélhetünk, a nehéz fémek lehúzódnak a kismedence területére, és nagyon sok problémát előidézhetnek. A megoldás a Humiferr kapszula lehet, mely szerves vasat tartalmaz, így hatékonyabban szívódik fel, mint az egyéb vasvegyületek mondta Sajtosné Tóth Erika. Ez egy természetes vaspótlás, a `bizonyos nehéz napok` miatt és a kismamáknak is.

Az egészségház munkatársa beszélt a sárkánykönnye teáról, mely kiváló megoldás a stresszre, a feszültségre, a fáradékonyságra és gyomorpanaszokra is. Az Optivit tabletta egy speciális összetételű tabletta a nők szolgálatára vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Sajtosné Tóth Erika a gyermekekre is gondolt, számukra a Max Flanon spray-t és az Acerola-C-t ajánlotta, mely alkalmas az ellenálló képesség növelésére.

A felfázás ellenszere lehet a fekete áfonya tabletta, mely az érfalak erősítésében is fontos szerepet játszik és összetételénél fogva jótékony hatással van az éles látásra és az éjszakai látás megőrzésér is.

Az influenza akkor alakul ki, ha valaki rossz immunállapotban van. Ezt helyreállíthatjuk vitaminokkal, ásványi anyagokkal hangsúlyozta Lencse Ernő. A mai életvitelünk mellett legalább 250-500 mg C-vitaminra van szükségünk naponta. Az LCVitamin csipkebogyó kivonatot és fekete áfonya-kivonatot is tartalmaz, ezért tökéletes megoldás lehet számunkra.

Karácsonyra ajándékozhatunk egészséget is. A Biyovis Aqua-C vízkezelő berendezés most 150. 000 forintért megvásárolható, melynek ára 6-8 hónap alatt megtérül mondta Lencse Ernő. Ezen kívül a Purex komplett csomag és a Nonimed is kedvező áron kapható.

Ha a termékekről érdeklődnének, vagy Lencse Ernőhöz fordulnának tanácsért, látogassanak el Hódmezővásárhelyre, a Kisfaludy Egészségházba, melyet megtalálnak a Kisfaludy utca 104. szám alatt. Telefonszám: 0662/242-740