Szuromi Józsefné, aki egy Ormos Ede utcai társasházban lakik, elpanaszolta, hogy hajléktalanok járnak be a házba aludni, és áldatlan állapotokat hagynak maguk után. Többen is szóvá tették, hogy ugyanennek a tízemeletes épületnek a kerékpártárolójából mostanában 3 biciklit loptak el. A fórumon a városi rendőrkapitányság képviseletében jelen volt Dörmő Bettina rendőr zászlós, aki elmondta, a nyomozást nagyon megnehezíti, hogy túl sok embernek van kulcsa a bejárati ajtóhoz és a tárolóhoz, ahol nem történt zárfeltörés.
Illényi Lászlóné szintén az Ormos Ede utcában lakik, és kifogásolta, hogy az utca páros oldalán lévő zöldövezetről nem takarítják el a lehullott falevelet, és télen a havat is hagyják ráfagyni a járdára.
Miért nem számítanak bele a nőknél a 40 éves munkaviszonyba a szakmunkásképzős évek? tette fel a kérdést Girics Tiborné. Cseri Tamás kifejtette, hogy mielőtt a kormány döntött arról, hogy a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek, bizonyára előtanulmányokat végeztek arról, hogy hány embert érint és mekkora ennek a költsége. Ha a szakmunkás éveket is beszámítanák, azzal jelentősen megugrana a lehetőséggel élők száma. Jelenleg erre van kerete az országnak vélekedett a képviselő.
Toldi utcai lakosok szóvá tették, hogy a kerékpárosok a forgalommal szemben behajtanak az utcába, mert úgy tudják, hogy ezt lehetővé teszik a közlekedési szabályok. Ráadásul az utcán keresztül haladó autósok túl gyorsan hajtanak. Kérték annak lehetőségét, hogy fekvőrendőrt vagy sebességet korlátozó táblát helyezzenek ki.
Egy a szabadidőcentrum közelében lakó férfi panaszkodott, hogy a focipályáról kirúgott labda nem egyszer a háza tetején töri a cserepet. Továbbá azt is nehezményezte, hogy két lakóház között alakították ki a kutyafuttatót, amely nyáron bűzlik a fel nem szedett kutyapiszoktól. Cseri Tamás ígéretet tett arra, hogy megvizsgálják, mit lehet tenni a kirúgott labdát ügyében. Felvetette, hogy talán a drótkerítést lehetne magasítani. A kutyafuttató kapcsán megjegyezte, hogy tudomása szerint azt szokták fertőtleníteni. Kérte, ha megint büdös lesz, jelezzék, és akkor megsürgeti az újabb fertőtlenítést.

Kokovai Péter