A mérkőzés egész részében hatalmas bírói nyomás alatt játszott a vásárhelyi gárda, amelynek két játékosát is kiállították cserével végleg és több meghatározó játékosának is két személyi hibája volt. A támadásaikat szinte sosem tudták végigjátszani, mert a két bíró állandón kontrafaultot ítélt a vendégek ellen. A II. negyed végén egy kiállítás után még a HVSC kapusát is kiállították végleg cserével. Ekkor Török Sándor edző odahívta magához a játékosait, hogy lenyugtassa őket és reklamált a zsűrinél az ítéletek ellen. Az ellenőr kérésének eleget téve folytatódott a mérkőzés tatabányai büntetővel, ami sikeres volt, ezután középkezdéshez álltak fel a csapatok. Ekkor a Tatabánya edzője lehívta a csapatát és arra hivatkozva, hogy a Vásárhely feladta a mérkőzést befejezettnek ítélte meg a meccset. Hosszas tanácskozás után a játékvezetők lefújták a mérkőzést! Az érthetetlen ítélet ellen a HVSC óvást nyújtott be.

Továbbá elkezdődött a 98-as vidék bajnokság, a vásárhelyi fiatalok Nagyváradon játszottak. A bemutatkozás nem a legjobban sikerült, hiszen négy vereséggel zárták az első kört. A hazai, az egri, a csongrádi és a szentesi csapattal mérkőztek meg. Azonban nem szabad megállni, hiszen ez a korosztály még a megkezdett út elején tart. A munka folytatódik tovább, ahogy a bajnokság is, és reméljük, hogy legközelebb több sikerben lesz részük.
HVSC-ZF Eger: 5-8
Clubul Sportiv Crisul Oradea2-HVSC: 20-4
HVSC-Csongrádi VVSE: 6-7
HVSC-Szentesi VK: 5-10
HVSC: Vörös Ádám, Magyar Lajos, Magyar Beatrix, Nagy Arnold, Koncz Laura Hanna, Barna Dániel, Kecskeméti Bence, Kapu Gergő, Halász Viktor, Szántó Tamás, Oszwald Kyra, Fődi Tamás, Paragi András, Katona Péter
Edző: Kasza Károly
A HVSC góllövői: Kapu Gergő(10), Szántó Tamás(1), Kecskeméti Bence(3), Barna Dániel(1), Katona Péter(2), Koncz Laura Hanna(2), Oszwald Kyra(1)

Megosztom!
|