A `Hogy hétvégén is legyen kenyér az asztalon` elnevezésű akció ötletgazdája kifejtette portálunknak, hogy a jótékonysági koncert is a kezdeményezést segíti. Ehhez a civil szerveződéshez csatlakozott Celldömölkről az Apáczai Könyvkiadó, mivel felvállalták, hogy megszervezik Mága Zoltán vásárhelyi fellépését a Szent István templomban, és a teljes bevételt a vásárhelyi ételosztó akcióra ajánlják fel.

A pénteki koncert estéjén fél hatkor nyitják ki a templom kapuit, majd a 18 órakor kezdődő koncertre érkezési sorrendben lehet a helyet elfoglalni. A hódmezővásárhelyi Péczely Attila Zeneiskola 18 fős vonószenekara után kezdődik a hegedűművész előadása, aki a koncert után dedikálja is lemezeit.

Mészáros Antal hozzátette: nem számítanak az előrejelzések alapján jó időre, így arra kérik a koncertre érkezőket, hogy melegen öltözzenek az estre, akár még párnát is vigyenek magukkal. Mága Zoltán azt ígérte, hogy maximálisan olyan koncertélményt szeretne átadni a közönségnek, mint amilyeneket Budapesten adni szokott. Mészáros Antal kiemelte, a mellékhajóban ülők sem maradnak ki a látványból sem, hiszen két kivetítőn keresztül követhetik az eseményeket.

Megosztom!
|