Magyar Zoltán elárulta: három hónapja dolgozik Szegeden az áruházban, és nagyon tetszik neki a Cora gondolkodásmódja, mert a hipermarketben minden kipróbálhatja egy kicsi saját magát és mindenkinek megjelenik a saját egyénisége a munkájában.

A frissáru főosztályt 9 osztályra bonthatjuk, idetartozik a csomagolt élelmiszerek osztálya, tejtermékek, mirelit áruk, a halosztály, a csemegepult, a hentesosztály, pékség, cukrászat és büfé tartozik ide tudtuk meg Magyar Zoltántól. A főosztályvezető a pékség, cukrászatot kedveli a legjobban. A főosztályvezető funkcionális élelmiszerek fejlesztéséről is beszélt, melyek könnyebben emészthető, felszívódó termékek. Azoknak az embereknek kínálják, akik egészségtudatosabban szeretnének élni.

A Cora saját gyártásból készített termékeket is forgalmaz. A vásárlók nagy kedvence a krémes, de a teasüteményeket, réteseket, kalácsokat is kedvelik a vásárlók. A péksütemények között a hagymás termékek. Az íz és hagyománytermékek csak magyar alapanyagokból, ősi magyar receptekkel készülnek. Legnagyobb innovációt a csemegepultban hajtották végre, különböző szárazkolbászok, sonkák várják a vásárlókat.

Az áruházban folyamatos a sütés, így a délután érkezőket is ki tudják szolgálni friss péksüteményekkel, de interneten vagy telefonon tortát is lehet rendelni. A halosztályon kifilézik a halakat, a csemegepultnál, pedig hideg tálak vagy meleg ételek rendelését is felveszik mondta Magyar Zoltán.

Az egészség mellett a Cora a családokra is gondol a rendezvényeivel. Szombaton, november 20-án egy negyven fős néptáncegyüttes lép fel az áruházban, de egy másik országba is ellátogathatnak, amint belépnek a Corába, hiszen éppen Portugál hetek zajlanak.