Harangozóné Dabis Zsuzsannától megtudtuk: a tetoválás kétféle lehet. Az ideiglenesek egy idő után elhalványulnak és felszívódnak, míg a maradandó tetoválások csak halványodnak, de nem tűnnek el teljesen.

Az Elektro Kozmetikában lehetőség van a tetoválások eltüntetésere. A kezelést egy speciális lézerrel végzik mondta a mesterkozmetikus. Hozzátette: a lézer széthasítja a festékszemcséket, majd a véráram elszállítja. A kellő számú kezelés után a kezelt terület felveszi a környező bőr színét, így a tetoválás helye beleolvad a környezetébe. Általában 8-12 kezelésre van szükség, és azt is megtudtuk, hogy a feketét a legkönnyebb eltávolítani. A tulajdonos hangsúlyozta: a kozmetikában csak kisebb felületű tetoválások lézeres kezelésére van lehetőség.

Harangozóné Dabis Zsuzsanna a Moksa Elixírről is beszélt, amely információs terápiával beindítja a test öngyógyító energiáit. A homeopátiás készítményről is tájékoztatást kaphatnak Hódmezővásárhelyen, a Vöröskereszt utca 8. szám alatt az Elektro Kozmetikában vagy ha felhívják a 0620/340-8949-es telefonszámot.