A Megasztár 5 egyik legnépszerűbb versenyzője, Szíj Melinda hétről hétre lenyűgözi a nézőket és a zsűrit. Presser Gáborék azonban nem mindig voltak ennyire elragadtatva tőle. A magyar Susan Boyle ugyanis 2003-ban jelentkezett először a tehetségkutató versenyre, és az ítészek már az előválogatón kirostálták. Bő két évvel ezelőtt már a hatvan legjobb közé került, mégsem láthattuk a képernyőn.

Melinda annak idején mesélt a castingról nyilatkozta az énekesnő élettársa, Péter. Azt is elmondta, hogy nem írta alá a szerződést, mert attól félt, a gyermekei egyedül maradnak. Idén azért jelentkezett újra, mert én mellette voltam, s tudta, vigyázok a gyerekekre. Abban is segítettem, hogy átolvastam a szerződését, s megnyugtattam, nyugodtan aláírhatja. Lelkileg így is kikészíti a nyilvánosság, de bízunk benne, hogy most kitart a végéig magyarázta a külkereskedelmi ügyintézőből énekessé lett Melinda kedvese.

Presser Gáborban nem hagytak mély nyomot a sztárrá avanzsált győri asszony korábbi szerepléséről.

Bevallom, nem emlékszem Melindára. Több ezer ember vett részt a hét évvel ezelőtti válogatáson, nyilván nem emlékezhetek minden egyes versenyzőre, főként, hogy csak a sorszámukat láttuk nyilatkozta Pici bácsi.

Soma sem tudja felidézni az évekkel ezelőtti castingot.
Még csak emlékképem sincs azokról a jelentkezőkről. Három év alatt közel ötezer embert láttunk, hallottunk énekelni. Melinda nyilván nem volt olyan átütő jelenség, hogy megragadt volna az emlékezetemben merengett a mamagésa, aki egyébként a kétgyermekes családanyát tartja a legesélyesebbnek a győzelemre.

Forrás: Bors