Megyénk közútjain csütörtökön egy halálos, két könnyű sérüléses és négy anyagi káros közlekedési baleset történt tájékoztatott minket Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Május 2-a és május 13-a között egy bajai áruház üzemeltető irodájában lévő számítógépből elloptak egy winchestert a rajta lévő szoftverrel együtt. Az okozott kár mintegy 450 ezer forint.

Szeptember 6-a és 8-a között egy Imrehegyen lévő lakatlan tanya bekerítetlen udvaráról ellopták az YIA-105 forgalmi rendszámú, MTZ 82-es lassú járművet, amelynek értéke megközelítőleg 850 ezer forint.

A kiskunfélegyházi rendőrök keresik azt a stoppost, aki tegnap délután Dunaföldvár és Kecskemét között együtt utazott a feljelentővel Renault Megan típusú személygépkocsijában. A sofőr figyelmetlenségét kihasználva elvitte az utas a kocsi középső könyöktámaszában hagyott 1.49 millió forintnyi készpénzt.

Őrizetbe került egy 32 éves felsőpakonyi férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 14-re virradóra betört egy lakiteleki italboltba, és onnan különböző cigarettákat, valamint szeszes italokat vitt el 250 ezer forint értékben. forrás: baon.hu