Kiderült ugyanis, nem csupán azonosítatlan repülő tárgy létezik, hanem úszó is. A statisztikák is érdekes eredményt hoztak, hiszen az ufójelenségek észlelésének több mint ötven százaléka vízközelben történik. Sőt még ennél is érdekesebb, hogy egyes ufókutatók azt állítják, hogy léteznek vízi idegenek is.

Egy történet szerint amerikai halászok fényes gömböket láttak a víz alatt. A furcsa jelenség hol előbukkant, hol eltűnt, majd egy váratlan pillanatban kiemelkedett a gömb a vízből, és pillanatok alatt eltűnt a fellegek között. Kutatók egyelőre nem tudták megmagyarázni, hogy kerülhetnek a vízbe az ufók, de több variáció is született. Egyesek szerint már ősidők óta itt élnek a földön. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy nemrég elkészült vizsgálat eredménye. Egy olyan mélytengeri árokban végeztek kutatásokat, ahonnan sok megmagyarázhatatlan történet származik, az árokban akármi el tudna rejtőzni.

A víz alól felhozott minták is érdekes eredményt hoztak: bár nagy részük homok volt, találtak valami nagyon különleges anyagot is, amit még a több millió dollárt érő műszerek sem tudtak kiértékelni.

Forrás: Blikk