Váratlan esemény érte a csapatot lemondott Rostás Károly edző. Hogyan fogadtátok az edzői felkérést?
Kis Krisztián: Váratlan volt a dolog, de úgy tartom, hogy az élet nem áll meg, akármilyen személyi változások történnek. Mivel a csapat tagjának tartom magam, ezért szívesen vállaltam el az edzői feladatokat a csapat érdekében és örülök neki, hogy Tóth Csabával együtt kell irányítani a gárdát.
Tóth Csaba: Sokáig gondolkoztam rajta, de aztán a vezetőség unszolására Kis Krisztiánnal párban elvállaltuk.
Jó az, hogy a pályáról, ráadásul ketten irányítjátok a csapatot?
K.K.: Ahogy a hétvégi eredmény is igazolta, úgy tűnik jó, de a véleményem az, hogy nem egészséges dolog a pályáról irányítani, sokkal jobb, ha az edző a pálya széléről tud dirigálni, hiszen jobban átlátja a játékot és esetleg jobban bele tud nyúlni a mérkőzésbe, mint a játékos, aki a játékra összpontosít.
T.Cs.: Szerintem jobb, mert tudunk segíteni egymásnak, a pályán is könnyebb, de ez majd kiderül.
Sikeres volt a debütálás. Mi a véleményetek a mágocs elleni mérkőzésről?
K.K.: Csapatként tudtunk együtt működni és a húzóemberek végre tudásukhoz méltóan játszottak, ami döntően befolyásolta a mérkőzést.
T.Cs.: Jól sikerült, csapatként funkcionált az együttes, jól játszottunk és szép győzelmet arattunk.
Milyen elképzeléseitek vannak a jövőre nézve?
K.K.: A jövőt illetően én bízom benne, hogy ez az edzői megbízatás a fél idényig szól és a téli szünet alatt sikerül egy komoly szakmailag megalapozott edzőt találni, aki további sikerekre vezeti a Mindszent csapatát.
T.Cs.: Szeretnénk folytatni Karcsi munkáját, mert szerintem jó munkát végzett és jó csapatot hozott létre, egy ütőképes gárdát szeretnénk összehozni Mindszenten és egy jó társaságot.

Három forduló telt el eddig a labdarúgó megyei I. osztályból. A Mindszenti Sport Egyesület két győzelemmel és egy vereséggel az 5. helyen áll a bajnokságban. Az őszi szezon eddigi teljesítményéről Farkas Norbert elnököt kérdeztük: `jó a csapat teljesítménye, a Kistelek elleni mérkőzés kivételével teljesen elégedett vagyok, azt is megnyerhettük volna, de a végén nem volt szerencsénk. Hat pontot szereztünk, mellyel az ötödik helyen tanyázunk. Az elmúlt héten nem tervezett edző váltás történt, de nem éreztem változást a csapat játékán vasárnap, hiszen Nagymágocson tudtunk jó játékkal győzni. Két tapasztalt és elismert játékos került az edzői szerepkörbe (Tóth Csaba és Kis Krisztián), akikben száz százalékosan megbízom, és sok sikert kívánok nekik. Az elvárások nem változtak, hiszen továbbra is a nyolc közé várom a csapatot, de az első öt hely egyikével maximálisan elégedett lennék.`