A Pi-vizet kisgyermekektől kezdve az idős korosztályig mindenki fogyaszthatja, életük 18,3 egészséges évvel meghosszabbodik tudtuk meg kedd délutáni Női magazinunkban Kispál Lászlótól, az Élet Forrása Biocentrum tulajdonosától, akivel a Pi-víz élettani hatásáról beszélgettünk.
A tulajdonos elmondta, a hagyományos Pi-vízből vagy az oxigénes lúgos Pi-vízből is a reggeli órákban, éhgyomorra 2-3 decilitert kell fogyasztani, de naponta 2-2,5 liter víz fogyasztása ajánlott. Kispál László személyes tapasztalataival támasztotta alá a víz kedvező hatását, elárulta, mióta Pi-vizet iszik azóta az ízületi problémái és a gyomorsava is elmúlt, valamint hideg front, meleg front jöhet-mehet neki semmi problémát nem okoz.
Az emberi szervezetre az elsavasodás jellemző, ami azt jelenti, hogy sok szervetlen savat tartalmazó ételt és italt fogyasztunk. A savas szervezet a betegség alapja mondta az Élet Forrása Biocentrum tulajdonosa, aki hozzátette, mindenkinek ajánl egy legalább három hónapos kúrát az oxigénnel dúsított lúgos Pi-vízből, így helyre állhat a szervezet sav-bázis egyensúlya.
A Pi-vizet használhatjuk főzésre, tisztálkodásra is a fogyasztásán túl, valamint a befőttek eltevésére is. Ezen kívül állatok itatására is alkalmas, hiszen egészségesebbek lesznek és a húsaik is finomabbak. A Pi-víz nem romlik meg, sokáig eláll, így nyugodtan tárolhatják kannákban, üvegekben. Az életünk vize Hódmezővásárhelyen az Andrássy út 54. szám alatt szerezhető be.Olasz Mónika