Emberi ésszel fel sem fogható, milyen mérhetetlen fájdalommal telhetnek újra a műsorvezető mindennapjai. Claudia talán még egykori szerelme, Daróczi Dávid (†37) áprilisi halálán sem tette túl magát, most itt az újabb csapás: édesanyja rövid betegség után eltávozott az élők sorából.

A Jóban Rosszban színésznőjének és édesanyjának kapcsolata legendás volt, hiszen egymás legjobb barátai és bizalmasai voltak. Édesanyja volt az a személy, aki teljes mellszélességgel állt ki lánya mellett, amikor házassága zátonyra futott Gesztesi Károllyal, ő volt az, akinek önzetlen szeretete és támasza erőt adott Claudiának abban, hogy talpra álljon kedvese, Daróczi Dávid halála után, és ő volt az első, akinek a sok fájdalom és tragédia után végre boldogan újságolta el Claudia az örömhírt, miszerint Tilla mellett ő lesz a Megasztár 5. műsorvezetője. Akkor úgy tűnt, hogy a TV2 legfényesebben ragyogó csillaga végre újra a régi pompájában tündökölhet, és az elmúlt hónapok szenvedéseit végre a háta mögött hagyhatja. A sors azonban, úgy látszik, valamiért mégsem akar kegyes lenni Claudiához, és újabb, talán élete eddigi legfájdalmasabb csapását mérte rá.

A Megasztár műsorvezetője nemrég még boldogan tervezgette, hogy amíg ő a tehetségkutató színpadán éli át a legendát, addig kislányát, Pankát édesanyjára bízza majd. A tragikus hirtelenséggel elhunyt nagymama azonban már sosem fog vigyázni kisunokájára, ahogy imádott lányára sem. A Megasztár már elstartolt, a műsorvezetőnek pedig helyt kell állnia, ami a mérhetetlen gyászban élete talán legnehezebb feladata lesz. Ez volt édesanyja vágya is. Claudia talán pont ezért nem engedi, hogy elhatalmasodjon rajta a gyász, így a hét végi szegedi sárkányhajófutamon sem vette észre rajta senki, hogy fájdalmas titkot őriz. Együtt küzdött, versenyzett a csapattársaival, nem mutatta ki a mérhetetlen fájdalmát, még a legközelebbi kollégái sem tudhattak maró szomorúságáról. Ez volt édesanyja utolsó kívánsága.

Rövid betegség után tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyám. Kívánságaként a gyászt nem külsőségeiben hordom, hanem szeretném legbensőbb magánügyként kezelni. Ezért kérek mindenkit, ne zavarjanak mély fájdalmamban nyilatkozta szűkszavúan a gyászoló Claudia.

Forrás: Blikk