Szabó Mihály elmondta, a szálloda átadása jól sikerült, nemzetközi érdeklődésre tartott számot, és szinte mind a 300 vendég elégedetten távozott. Természetesen, mivel az ember szubjektíven nézi a dolgokat, így van azért néhány kritikai észrevétel, mely abban segít, hogy bizonyos apróságokon módosítsanak, fejlesszenek. Ilyen például a gyorsabb kiszolgálás, valamint a szobákra vonatkozóan a papíráruk minősége.

Az igazgató sem a hotel berendezésén, sem a külső dizájnon nem változtatna. Elárulta, nagyon tetszik neki a szálloda, minden nap örömmel érkezik az épületbe és szeret ott dolgozni.

A foglalásról megtudtuk, az idei évre tervezett 30-35 %-os foglaltságot reálisan határozták meg. Foglalások naponta érkeznek, nem csak a szobákra, hanem eseményekre is, így a különtermek foglaltságát is növelni tudják. Már olyan rendezvények is vannak, amelyre 4-5 időpontot is foglaltak szeptember október november periódusra. Azt is megtudtuk, hogy a szálloda személyzete már teljes gőzzel készül a hétvégi, augusztus 29-i vasárnapi rendezvényre, ahol az elszármazottak – közel 200 fő – találkoznak a hotelben.

Szabó Mihály a személyzettel kapcsolatosan elárulta, folyamatosan elégedettebb lesz. A tapasztaltabb kollégák sokat segítenek a kezdőknek, tanítják őket. Az igazgató hozzátette: ez a tapasztalatszerzés csak úgy gyarapodhat, ha minél több vendég érkezik a szállodába.

Naponta térnek be helyi lakosok, érdeklődők Hódmezővásárhely új és egyetlen négycsillagos szállodájába. A hatalmas érdeklődésre tekintettel a vezetőség szeptemberben újra nyílt napot tart, de addig is nyitott kapukkal várnak mindenkit. Olasz Mónika

Megosztom!
|