A 19 éves Kiss Pál Tamás Silverstone-ban él, és az Angol Formula Renault bajnokságban versenyez. Jelenleg 7 pontos előnnyel vezeti a tabellát. Kiss Pál Tamás céljairól így nyilatkozott:
“17 éves koromban végleges elhatározásra jutottam az autóversenyzői karrieremmel kapcsolatban: célom és álmom is egyben a Forma-1! Ezért költöztem ki Angliába és ezért edzek minden nap nagyon keményen. Rengeteg áldozatot hoztam és fogok hozni a célom megvalósításáért, és természetesen tudom, hogy mit akarok, és hogy hova szeretnék eljutni.”

Az Angol Formula Renault bajnokság igen erős, hiszen egyforma teljesítményű autókkal küldik versenybe a pilótákat. Itt a pilóta tudása és a versenymérnökével folytatott jó munkakapcsolat hozza meg azt a beállítások közötti különbséget, amivel valaki a többiek fölé kerekedik. Minden versenyhétvégén két futamot rendeznek.

Kiss Pál Tamás élete első Formula Renault-s versenyét megnyerte, majd ezt követően három további futamon diadalmaskodott, és 11 verseny után vezeti a pontversenyt. A bajnokság következő versenye augusztus 21-22-én lesz Silverstone-ban.
Forrás: SamsungSport.hu