Alig egy év alatt herdálta el 2 millió dolláros 677 millió forintos lottónyereményét egy brit lány, akinek csak most, hat évvel a szerencsés nap után sikerült kigyógyulnia a vagyon okozta rémségekből. Callie Rogers 16 éves volt, amikor megvette a győztes szelvényt, s élete egy csapásra megváltozott csak nem a jó irányba.

Callie nincstelen családból származott, tízéves volt, amikor szülei nevelőintézetbe adták, mert nem tudták etetni. Sivár és kilátástalan gyerekkora azon a napon ért véget, amikor átvette a 677 millió forintnyi összegről szóló csekket, s megkezdte rémálomszerű felnőttlétét a mellplasztikák és a drogok bűvkörében. Callie rászokott a narkóra, és duplájára nagyobbíttatta a mellét.

Nemcsak magamnak, de az egész, frissen hozzám csapódott haveri körnek én szereztem be a cuccot mondta a lány, aki az első hónapokra még emlékszik is; többek közt az a fotózás is élénken él az emlékezetében, amikor meztelen testét mindössze pár bankjeggyel fedte be.

A legnagyobb baklövést azonban azzal követte el, hogy befogadta az életébe Nicky Lawsont, a nála 13 évvel idősebb férfit, aki végül rászoktatta a kokainra. Callie havi 125 ezer fontot költött a szerre, ráadásul teherbe esett a férfitól, akinek két gyermeket szült.

Nem is akkor kezdtem kijózanodni, amikor elfogyott a pénzem, hanem amikor a gyerekek apja elhagyott, és közölte: viszi magával a kicsiket is mondta Callie, aki akkorra szabályos emberi roncs lett; idegösszeomlással küzdött, így persze el is vesztette a felügyeletet a gyerekei felett.

Ekkor fordult orvoshoz segítségért, s most, nincstelenül, de józanon, egy új barát oldalán végre boldognak érzi magát. Callie munkát keres, hisz a nyereményből már rég nincs egy fillérje se.

Forrás: Blikk