A sztárszakács egykori szeretőjét a nyílt utcán pofozták fel és fenyegették meg, a brutális támadók még a kétéves Lázárkát sem kímélték.

Teljesen elfajultak a dolgok Kovács Lázár egykori szeretője körül. A fiatal anyuka a hetekben állt a nyilvánosság elé, miszerint törvénytelen gyermeket szült a sztárszakácsnak, Andrea pedig azóta támadások kereszttüzében éli mindennapjait. A botrány tetőpontjaként a kis Lázárka anyukája feldúltan mesélte, hogy a hét végén ismeretlen férfiak támadták meg.

Épp hazafelé tartottam a kis Lázárkával, amikor a házunktól úgy 200 méterre kipattant két vadidegen férfi egy sötét autóból, és megtámadtak. A kisfiam előtt pofoztak fel és tépték meg a hajamat, miközben megfenyegettek, hogy ha még egyszer nyilatkozom Lázárral kapcsolatban, akkor még ennél is rosszabbul fogok járni emlékezett remegő hangon Andrea, akinek lelketlen támadói még az ártatlan gyermeket sem kímélték.

Lázárka, amikor látta, hogy megverik az anyukáját, elkezdett sírni, ezért őt is, a kétéves kisfiamat is megpofozták. Egyedül őt féltettem, nehogy baja essen. Borzalmas dolgot élt át szegényke.

Andrea a történtek után rögtön az ügyvédjéhez fordult.

Vannak elképzeléseink, hogy ki állhat a támadás hátterében, de nem szeretnék neveket mondani, mert abból is csak én jövök ki rosszul. Hetek óta kapom a fenyegető hívásokat, a támadóim meg akarták kaparintani azt a mobiltelefont is, amiben a a Lázárral folytatott kapcsolatom bizonyítékai vannak. Azt a mobilt azonban nem hordom magamnál soha, de amúgy is bebiztosítottam magam, mivel az SMS-eket lementettem számítógépre is.

A fiatal anyuka a támadás óta retteg az utcára menni, leginkább pedig a kis Lázárkát félti.

Az egyik ismerősöm háztól házig visz az autójával a történtek óta, mert félek egyedül kitenni a lábamat az utcára. Főleg a kisfiammal, aki nem tehet semmiről, mégis bántják.

Lázár – akinek nemrégiben kiderült, egy másik szeretője is volt – bevallása szerint mindössze egy részeg estének köszönhető, hogy közelebbi kapcsolatba került B. Andreával, s ennek az egyetlen együtt töltött éjszakának a gyümölcse a kétéves Lázárka.

A hölgy ennek homlokegyenest az ellenkezőjét állítja; hosszú évekig tartó titkos kapcsolatról beszél, s bizony az ő verzióját támasztja alá most egy másik szőkeség, Katalin (nevezzük így a szerk.) sztorija is, aki szintén hosszú ideig folytatott viszonyt vele. Információink szerint a kozmetikus hölgy aki a megszólalásig hasonlít Andreára, rövid és szőke a haja másfél évig volt Kovács Lázár kedvese.

A szakács oda járt a szépségszalonba különböző kezelésekre, és szép lassan komoly kapcsolat szövődött közöttük. Most kiderült az is, hogy ki volt ez a titokzatos hölgy, akivel egészen az első gyermeke születéséig, 2004-ig csalta a feleségét.

Körülbelül hat évvel ezelőtt volt Lázár barátnője Katalin, aki kozmetikusként dolgozott a budai vár aljában lévő, azóta megszűnt szépségszalonban. Úgy másfél évig tartott a kapcsolatuk, nagyrészt az idő alatt, amikor Lázár már nős volt árulta el a szalon egykori kozmetikusa, aki kolléganője volt Katalinnak.

Forrás: Hír24