Has és fenék részen a nőknél olyan makacs zsírpárnák alakulnak ki a rossz keringés miatt, amit csak speciális gépekkel lehet feszessé, fiatalossá és rugalmassá varázsolni. Hódmezővásárhelyen és környéken csak ebben a szalonban találhatóak ehhez XXI. századi technikával működő alakformáló gépek. Állapotfelmérés után a formálódni vágyók választhatnak a hipoxy training, zsírgyalu és a rádióhullámú zsírbontás közül.

A kezeléseket kúraszerűen rendszeresen kell végezni, heti két-három alkalommal. A tulajdonos kiemelte, hogy az eredmény elérése érdekében a kezelés mellett egy diétát is érdemes tartani és kellő mennyiségű vizet fogyasztani. A megfelelő étrend kialakításában segítséget nyújt a MARI Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon dietetikusa.
Nyáron nagyon sok hölgy látványos alakváltozáson ment át, ami centiméterekben és testsúlycsökkenésben is mérhető. A tulajdonos minden korosztálynak ajánlja az alakformálás e módját, mert már az első alkalom után észrevehető a változás. Hozzátette: szerinte minden hölgynek több figyelmet kell fordítania magára, hiszen közeledik a báli szezon és az estélyi ruhák is jobban állnak egy formás testen.
A MARI Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon a szépülni vágyóknak új akcióval kedveskedik: tíz testkezelés mellé tíz ajándék arckezelést kap a vendég ajándékba. A szalon a Teleki utca 36/A szám alatt található, ahol mindenkit szeretettel várnak. Bejelentkezés személyesen nyitvatartási időben hétfőtől péntekig reggel nyolctól este nyolcig vagy telefonon.
Láda Eszter