A vásárhelyi jelölteket Dombi-Kiss László, a Választókerületi Jelöltállító Bizottság elnöke illetve a mindszenti jelölteket Lantos Tiborné, a mindszenti Jobbik elnöke mutatta be.
A Jobbik színeiben az önkormányzati választáson Hódmezővásárhelyen az egyes egyéni választókerületben Nagy Lajos nyugdíjas újságíró indul, a kettes választókerületben pedig Kis-Molnár Imre nyugdíjas szakoktató. A hármas kerületben Balog Norbert agrármérnököt, a négyesben Kovács Sándor autóalkatrész kereskedőt jelöli a Jobbik. Az ötös választókerület jelöltje Szabó István területi képviselő, a hatosban Nagy-György Anna magyar-történelem szakos tanár méretteti meg magát. A hetes kerületben Molnár Lászlóné nyugdíjas mérnök indul, a nyolcasban Katona Róbert felmentett mezőőr. A kilences egyéni választókerület jelöltje Gila Csabáné szociális gondozó, míg a tízes számúé Kristó Imre őstermelő.
A Jobbik polgármester-jelöltje Hódmezővásárhelyen Molnár Lászlóné nyugdíjas mérnök, aki a sajtótájékoztatón kifejtette, hogy Hódmezővásárhely legnagyobb problémája az eladósodás, ezért nem tud a város továbblépni. További célként jelölte meg a munkahelyteremtést és a közbiztonság javítását. Molnár Lászlóné 3-4 képviselői hely megszerzésében bízik.
A Jobbik Mindszenten három jelöltet indít: Bába Péter vállalkozót, Horváth János építész-technikust és Lantos Tiborné rokkantnyugdíjast.
Lantos Tiborné kiemelte annak fontosságát, hogy béke legyen a mindszenti képviselő-testületben, illetve véleménye szerint sok a kiaknázatlan dolog a Tisza-parti településen, így például a termálvíz hasznosítása és a vállalkozók segítése. A képviselő-jelölt szerint a közmunkának is teljesítményt kellene adni.
A párt Székkutason és Mártélyon nem állít jelölteket mondta el Nagy-György Anna, a Jobbik hódmezővásárhelyi elnöke.

Kokovai Péter