Szél István megválasztása esetén vállalja, hogy Székkutasra költözik – már keresi is a megfelelő ingatlant -, lemond polgármesteri fizetésének feléről, és nem lesz önkormányzati különautója a polgármesternek.

A képviselők kiválasztásánál fontosnak tartotta, hogy a testületben minden korosztály és réteg képviselve legyen. Így az őszi választáson a Fidesz-KDNP színeiben indul Szokolayné Kulik Erzsébet fodrász, Németh Jánosné vendéglátó üzletvezető, Dajka Andrásné őstermelő, családi gazdálkodó, jelenleg is önkormányzati képviselő, Horváth Zoltán, sportmenedzser, a vásárhelyi hivatal sportreferense, Rostás Péter, jelenlegi alpolgármester és Rostás János gazdálkodó, jelenleg is képviselő.

A polgármester jelölt, aki dr. Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő munkatársa, elmondta: a következő napokban teljesítik vállalásukat, hogy 300 székkutasi családot keressenek meg, hogy megtudják, milyen ügyekben kell megoldást találni a településen. Annyi már biztos: lépni kell az egészségügyi ellátottság tisztázása és a közbiztonság javítása érdekében, és választ kell adni a kérdésre: miért fizetnek többet a székkutasiak a szemétszállításért, mint a környező települések lakói.
Arnay

Megosztom! |