Nagy Alex öt év után hagyta el a Suzuki Márkacsapatot és ült fel a KTM OKR Team motorjára. Nos, július hónap utolsó napjának délelőttjén 10 órától délután négyig bárki kipróbálhatta a kétkerekűeket, hiszen a csapat 2010-es évjáratú, 250 és egy 450 köbcentiméteres modellt hozott le a Rolandringre, melyeket bárki kipróbálhatott tudtuk meg Nagyné Czuczi Ritától, a Center Motorsport Club elnökétől, aki hozzátette: `nem gondoltam volna, hogy ennyi embert ki tudunk csalni a pályára, hiszen az ország több pontjáról érkeztek a tesztnapra.
Bárki felülhetett a járgányokra, de aki a sajátjával érkezett azok is róhatták a köröket a pályán.

Továbbá Nagy Alex most rövid szünidejét tölti, hiszen a bajnokság felénél járnak. A legutóbbi versenyén bukott és az őt üldöző elütötte, ami miatt el tőrt az alsó karja, de most már rendben van és teljes munkát tud végezni fogalmazott Nagyné Czuczi Rita.
Alex célja, hogy megnyerje a Magyar Köztársaság Nyílt Motocross Bajnokságot, melynek összesített tabelláján jelenleg két pont hátránnyal a második helyen áll. A szezon augusztus 22-én rajtól, ahol lesz majd lehetősége javítani a fiatal versenyzőnek.