A sztárgyerekek néha önszántukból néznek ki furcsán, máskor a szüleik miatt. Nem tudni, melyik helyzet áll fenn Madonna lánya, Lourdes Maria esetében, aki albán kecskepásztorokat megszégyenítő arcszőrzet-mennyiséggel rendelkezik. Érthetetlen, miként lehet, hogy a kislány elképesztően drága cuccokban, mindig sminkben jelenik meg nyilvánosan, de csak műszeres vizsgálattal lehetne eldönteni, hogy szemöldöke, vagy bajsza dúsabb-e. Létezik, hogy sem ő, sem anyukája nem veszik észre?
Bruce Willis és Demi Moore lánya, Rumer Willis pechesebb. A szép anyuka és sármos apuka gyermeke mindkét szülőjének vonásait örökölte: Willis karakteres fejformájához azonban furcsán passzol Moore finom arca – utóbbi mintha túl kicsi lenne az előbbihez. Rumer kevéssé előnyös vonásait folyamatosan változó frizurájával próbálja ellensúlyozni, ami jól működik, ha normális fodrász kezei közé kerül. Amikor azonban egy láthatóan őrült hajász nyúl a séróhoz, olykor létrehozza a “tízéves fiú vagyok, és a nagynénémhez megyek teázni”-külsőt.

És ha már a haj: viszonylag idegesítő lehet egy gyereknek, édesanyjának meg pláne, ha ránézésre nem lehet eldönteni, hogy az ifjú utód fiú vagy lány. Kate Hudson elsőszülöttje, Ryder Russell Richardson felnőttfejjel valószínűleg értetlenül fogja nézni kiskori fotóit. A hatéves kissrácról mostanában nem készült kép – lehet, hogy anyuka belátta tévedését? Vagy megunta, hogy mindenki fia haját véleményezi, és azóta rejtegeti?

Végül is Michael Jackson is így tett gyermekeivel, igaz, ő születésüktől védte őket a nyilvánosság elől. Különösen 2002-ben született kisfia, Prince Michael II arcát igyekezetett leplezni, 2008 májusának végéig nem is lehetett tudni, hogyan néz ki. A sajtó nem véletlenül becézte a kicsit Blanket-nek (vagyis Takarónak): a gyerek még egy éves sem volt, amikor Jacko egy turné során berlini szállodájának erkélyére sétált, kezében Blankettel, majd a korlát fölött kilógatta a kisfiút, egy gyerektakaróval leplezve arcát. Michael Jackson három gyereke apjuk temetésén mutatkozott először hivatalosan, együtt, “álcázás” nélkül.

Ellenpéldaként talán a Katie Holmes-Tom Cruise házaspár kislánya, Suri hozható fel: a négyéves megjelenésére olyannyira ügyelnek szülei, hogy az amerikai bulvársajtó – és annak nyomán a közvélemény – rendszeresen foglalkozik azzal, szükséges-e egy ilyen kicsi lánynak ennyire divatoznia. A biztosítékot az verte ki először, amikor a három éves Suri magassarkúban tipegett anyja mellett. Ezek után már senkit sem rázott meg, hogy szülei eddig 600 millió forintnak megfelelő összeget költöttek a kislány öltözködésére. Forrás:stop