Kos
Minden párkapcsolatban előfordulnak olyan időszakok, amikor a két ember valamivel távolabb kerül egymástól. Több időt töltenek külön, más kezdi el érdekelni őket, de ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretnék egymást ugyanúgy. Ennyi szabadságot megengedhetnek maguknak.

Bika
Nem csak Önt zavarja, ha folyamatosan ellenőrizni akarják, de kedvese sincs tőle elragadtatva. Már megint más szabályokat alkalmaz másokra, mint saját magára. Úgy gondolja, az Ön indokai megalapozottak, míg másnak nincs joga bármi rosszat feltételezni Önről.

Ikrek
Szerencsére Ön alkatilag nem hajlamos a hízásra, de azért oda kell figyelnie, hogy mennyit és mit eszik, különösen olyan időszakokban, amikor nem jut ideje mozgásra. Ha mégsem tud ellenállni a finom ételeknek, válasszon valamilyen csapatsportot és még új barátokra is szert tehet.

Rák
Ha azt akarja, hogy a kezdeti nagy szerelem varázsa örökké tartson, tegyen az unalom ellen! Ebben segít minden olyan gesztus, program, hangulat, ami ébren tartja kedvesében a romantikus érzelmeket. Tegye ezeket az apró momentumokat élete részévé és garantált a boldogsága!

Oroszlán
Mostanában csak azzal foglalkozik, hogy ki mit vár el Öntől, mire vágyik, de teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy Önnek mire lenne szüksége. Ehhez persze az kellene, hogy időnként nemet mondjon, ami mindig nehezére esik, hiszen úgy érzi, felelősséggel tartozik másokért.

Szűz
Amikor szembesülnünk kell egy hiányosságunkkal vagy egy gyengénkkel, sokáig nem vagyunk hajlandóak tudomást venni róla, hanem inkább kivetítjük valakire a környezetünkben. Ilyenkor a legjelentéktelenebb apróság is elviselhetetlenül idegesítővé válik.
Mérleg
Ha olyan helyzetbe kerül, amin már nem tud változtatni, mert egyszerűen túl késő vagy mert nem csak Önön múlik a dolgok alakulása, nyugodjon bele és igyekezzen kihozni belőle a lehető legtöbbet. Ne vádoljon másokat, inkább gondolja végig, hasonló helyzetben legközelebb mit tenne.

Skorpió
Makacsul ragaszkodik a véleményéhez egy olyan kérdésben, amelyben vitapartnerének jóval több tapasztalata van. Tényleg azt gondolja, hogy igaza van, vagy egyszerűen csak nem tudja, hogyan léphetne vissza? Ha az utóbbi, akkor legyen egyszerűen őszinte. Ezzel sokkal inkább kivívhatja a másik nagyrabecsülését!

Nyilas
Kedve lenne ma korlátlanul költekezni, pedig a vásárolgatást jól meg kellene gondolnia, ugyanis hamarosan kedvező lehetősége adódik, amelyet ki kellene használnia. A befektetési lehetőség váratlanul jön, gyors döntést igényel, és lehetővé teszi, hogy könnyedén javítson anyagi helyzetén.

Bak
Egy jelentéktelennek induló flörtből kialakulhat valami egészen komoly dolog. Amint közelebbről megismerik egymást, kiderül, mennyire hamis kép élt Önökben egymásról és milyen sok dologban gondolkoznak hasonlóan. Ez jó alap lehet egy tartós, boldog kapcsolathoz..

Vízöntő
Ön akkor érzi magát boldognak, ha van egy célja, amit elérhet, amivel foglalkozhat, ami felé tarthat. Tudatosan figyeljen oda, hogy ez mindig meglegyen, keressen kihívásokat vagy olyan területeket, amelyekben örömét leli és ami fellelkesíti. Ez tartja Önt életben, ez táplálja erejét.

Halak
Törődjön többet az egészségével, különösen a táplálkozásával! Legyen rá gondja, hogy minden nap elegendő vitamint és fehérjét fogyasszon. Élvezze a nyár ajándékait, a gyümölcsöket, hiszen ezek segíthetnek feltölteni megcsappant készleteit és visszaadják életerejét.