Igaz, gyógyulása hosszabb időt vesz igénybe, de újra a régi lehet, semmiféle maradandó károsodást nem szenvedett. Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, már csak egy csontsűrűség-vizsgálatot várnak ez mutatja meg, hogy csontjai ásványianyag-tartalma, mint például a kalcium, milyen szintet mutatnak. Ez azonban döntően nem befolyásolhatja az orvosi szakvéleményt.

A sértett idős kora miatt elképzelhető, hogy még további orvos szakértői véleményekre lesz szükség, de azokat már a bírósági szakaszban fogják kirendelni, ha szükséges fejtette ki egy illetékes rendőrtiszt, aki szerint nem valószínű, hogy letöltendő börtönbüntetést kap Stohl. Azonban ha a sértett kártérítési pert indítana, az komoly, akár rekordméretű összeget is hozhat neki.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy Pali bácsi mindenképp pénzhez szeretne jutni. Vagy bírósági úton, vagy peren kívüli megegyezéssel, szó volt már róla, hogy 10 millió forintért hajlandó `megbocsátani”. Így is eléggé meglepő az orvos szakértő véleménye, hiszen korábban végig arról lehetett hallani, hogy Pali bácsi nagyon rosszul van, s szinte kizárt, hogy valaha is felépül.

Mint ismert, a színművész ittasan, bedrogozva, május 8-án, hajnalban frontálisan összeütközött Budapest és Fót között két autóval. Több könnyű sérült mellett egy idős férfinak nyílt combnyaktörése lett. A dolog azért keltett felháborodást, mert a színművész telefonon arra próbálta meg rávenni a tanúk szerint párját, Ancsikát, hogy hazudjon a kedvéért, mondja azt, hogy ő vezetett. A rendőröket sem várta meg Stohl, miután párja a helyszínre érkezett, beült kedvese autójába, és elviharzott.

Az eset óta a súlyos sérült Kaincz Pál saját háza foglya, járókerettel is csak pár métert tud megtenni, ráadásul egyetlen bevételi forrása is elapadt, mivel nem tudja földjeit művelni, és termését értékesíteni.

Forrás: Blikk