A legtöbb nő számára kényes kérdés a fürdőruha-választás. Bikiniben, egyrészesben vagy tankiniben (alsó + top fazonú felső) jelenünk meg a nagy nyilvánosság előtt a legpőrébben. S mindent sejtetünk (vannak, akik láttatnak is), amit nem kellene. Itt elsősorban a plusz kilókra, és az ebből adódó `úszógumikra` kell gondolni. S ez nem csak az idősebb korosztály problémája.

Szép számmal látni elhízott tizen-huszonéveseket is. Röpke közvélemény-kutatásunk szerint ez a korosztály törődik legkevésbé azzal, jól áll-e rajta a fürdőruha. A lényeg, hogy divatos legyen. Pedig egy jól megválasztott darabbal leplezhető, korrigálható az alak. Ám azok a hölgyek is melléfoghatnak, akiken nincs `felesleg`. Egy rossz fazonú vagy színű strandöltözékben teljesen jelentéktelenné válhat a legcsinosabb nő is.

Idén minden divat: fazonban, anyagban, mintában, színben. A férfiak szerint attól szexi egy fürdőruha, aki benne van. Csak a számunkra előnyöset kell kiválasztani a kavalkádból.

Bikiniben a csöppnyi oldalt kötős háromszögűek mellett megjelentek a `60-as éveket idéző magasított oldalú, öves alsók és a szoknyajellegűek is. A felsőknél a háromszög és a csík egyaránt menő, fazontól függően pánt nélküliek vagy nyakba akasztósak. Idén két bikini lehet négy bikini is. Nem kötelező, hogy az alsó és a felső színe megegyezzen. Jó hír, hogy néhány gyártó a molettebbekre is gondolt. A 70—80 kilogramm közöttieknek is található előnyös bikini.

Trendik az egyrészesek is, amelyek szabása változatos, az úszódressztől a `furcsán kivágott` cutout-ig. Az egyrészeseknél talán csak annyi a változás, hogy hátul a kivágás kevésbé mély és a keresztpánt sem hódít már annyira, ami a barnulás szempontjából nem is olyan nagy baj.
Továbbra is divat a tankini és a trikini is. A tankinivel megegyező mintájú bikinifelsővel két fürdőruhához jutunk. Az árakban is óriási a szórás. A nyári akciókkal olcsón megvehetünk egy-egy tetszetős darabot.Forrás:beol.hu